últimes notícies

 

12 setembre 2012

Una quinzena d’activitats de gastronomia i artesania a la Fira Gastroart

Hostalric dóna a conèixer la programació de la quarta edició de la Fira Gastroart que se celebrarà el 28, 29 i 30 de setembre

Gastroart, la fira de Gastronomia i Artesania d’Hostalric, inclou un complet programa d’activitats que tindran lloc en els diferents carrers i espais públics de la vila durant els dies que dura la fira. Entre les activitats s’hi inclouen demostracions d’oficis artesans, tallers, exposicions, degustacions i mostres de productes gastronòmics, etc.

Les activitats s’iniciaran el dia 28 de setembre amb les visites guiades al centre Domus Sent Soví, que també es repetiran el dissabte al matí. Al vespre del divendres, al mateix centre, tindrà lloc un maridatge de jazz, tapes d’autor i vins.

La plaça dels Bous és l’emplaçament escollit per a l’exposició i venda de productes gastronòmics, i també les demostracions d’oficis artesans, que tindran lloc durant tot el dia, tant el dissabte com el diumenge.

El centre Domus Sent Soví s’incorpora com a nou espai d’activitats, i el dissabte acollirà un taller infantil de cuina judeo-catalana, un altre sobre la cuina del salsafí, i al vespre un tast basat en un maridatge de teatre i vins.

A la tarda del dia 29, Marc Rodellas, el millor mestre artesà xocolater d’Espanya l’any 2011, dirigirà un Taller de piruletes de xocolata a la plaça dels Bous. El mateix taller es repetirà l’endemà al matí i a la tarda al mateix emplaçament.

També a la tarda del dissabte la Vinateria Comas Calls oferirà un tast de vins i música al carrer davant les seves instal·lacions.

El diumenge al matí a l’espai de restauració del Domus Sent Soví tindrà lloc el taller de cuina judeo-catalana, i també a l’Aula de cuina del mateix centre hi haurà un taller infantil d’elaboració de pastís de moniato.

Posteriorment a l’Auditori del mateix equipament, tindrà lloc la degustació de productes del nou Col·lectiu de Productors i Elaboradors de la Selva.

Bona part de les activitats i els tallers requereixen reserva prèvia a l’Oficina de Turisme d’Hostalric, que també farà la venta d’entrades anticipades.

  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Bitacoras.com

organitza:


patrocinadors:

href="http://domussentsovi.blogspot.com.es/">


col·laboradors:

 
     
© dels continguts Ajuntament d'Hostalric, 2010 | nota legal | Subscriu-te a les RSS. iglesies associats