últimes notícies

 

29 setembre 2012

Bona acollida de les primeres activitats del Gastroart d’Hostalric

Les activitats es desenvolupen amb normalitat malgrat la climatologia

La quarta edició de la Fira Gastroart d’Hostalric va començar ahir divendres amb normalitat. Les activitats s’han anat succeïnt amb molt bona acollida per part del públic. El tret de sortida de la fira va anar a càrrec de l’alcalde d’Hostalric, Josep Frias, en un acte inaugural que va tenir lloc al vespre.

Les visites guiades al flamant centre gastronòmic Domus Sent Soví van omplir-se en totes les sessions previstes. Un nombrós públic va poder descobrir les magnífiques instal·lacions de què disposa a partir d’ara el municipi. Tres plantes dedicades a la promoció de la gastronomia local i el producte de proximitat.

Al vespre va tenir lloc un maridatge organitzat pel restaurant la Fortalesa, en què es va combinar el jazz amb les tapes d’autor i els vins més escaients. Aquesta activitat també havia esgotat les inscripcions previstes i va tenir molt bona acollida.

La Domus Sent Soví, recentment inaugurada, ha permès desenvolupar la resta d’activitats previstes, com les visites guiades, el taller infantil de cuina judeo-catalana, el taller de cuina amb degustació, la sessió gastronòmica dedicada a la cuina del salsafí i un tast real, consistent en un maridatge de teatre i vins.

  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Bitacoras.com

organitza:


patrocinadors:

href="http://domussentsovi.blogspot.com.es/">


col·laboradors:

 
     
© dels continguts Ajuntament d'Hostalric, 2010 | nota legal | Subscriu-te a les RSS. iglesies associats