últimes notícies

 

1 octubre 2011

Primera jornada a la fira Gastroart

Hostalric està en plena tercera edició de Gastroart, la mostra de gastronomia i artesania que se celebra des de 2009 en el marc de la fira de Sant Miquel. Una iniciativa que, des del principi, ha perseguit la innovació i la qualitat de la gastronomia i dels productes del territori i de la cuina catalana, tot recuperant la identitat de la nostra terra i promocionant el potencial de la gastronomia com a eina de desenvolupament del país. Antoni Solà, diputat de cultura de la Diputació de Girona i Josep Antoni Frias, alcalde d’Hostalric, han inaugurat aquest matí la fira, aprofitant l’obertura de l’exposició “La Guerra del Francès a les comarques gironines”.

Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de tota mena d’activitats relacionades amb la gastronomia, els tastos, els maridatges… Fins i tot es podran visitar exposicions relacionades amb el sector.
Gastroart mostra tot el seu potencial avui dissabte i demà diumenge, amb l’exposició i venda de productes gastronòmics i demostració d’oficis artesans, a més de totes aquestes propostes.

  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Bitacoras.com

organitza:


patrocinadors:

href="http://domussentsovi.blogspot.com.es/">


col·laboradors:

 
     
© dels continguts Ajuntament d'Hostalric, 2010 | nota legal | Subscriu-te a les RSS. iglesies associats