La fira Gastroart d’Hostalric ja està pensant en l’edició de l’any que ve, la quarta, i ho fa amb la satisfacció d’haver aconseguit atreure l’interès de les més de deu mil persones que entre els dies 1 i 2 d’octubre de 2011 van visitar la mostra.
L’organització de la fira destaca que la gent d’Hostalric s’ha implicat més que mai en tots els vessants de
Gastroart, i celebra que les diverses activitats que s’han organitzat -tastos, maridatges, exposicions…- hagin
rebut una càlida acollida per part dels visitants. Gràcies a això la fira ha contribuït a consolidar Hostalric en el
mapa dels amants de la gastronomia.
El paper que juga Hostalric com a ciutat capdavantera es reforçarà amb la Domus Sent Soví, un centre que quan
estigui enllestit fomentar l’interès i el coneixement pel patrimoni gastronòmic del país com a element d’identitat.
És per això que les activitats que proposava Gastroart anaven en la línia de donar a conèixer la gastronomia del
país i donar suport als productes de proximitat.