últimes notícies

 

3 octubre 2011

L’èxit dels tallers marca la tercera edició de Gastroart

Ahir al vespre es va posar punt i final a la tercera edició de Gastroart, la fira de gastronomia i artesania d’Hostalric. La mostra va tancar portes amb satisfacció per part de l’organització, gràcies a la bona acollida del públic i a l’èxit de les activitats programades.

Pel que fa a dissabte, els actes van ser un èxit, com també ho va ser la masterclass de còctels del divendres, fins al punt que l’organització va haver de dir a la gent que les activitats estaven plenes i que no podien participar. El maridatge de dolços i ratafia va aplegar 30 persones, mentre que pel taller infantil de galetes de carabassa no van parar de passar grups de quinze nens cada mitja hora. L’organització vol agrair la col·laboració de Galetes Trias, Casa Graupera, Petit Plaisir, Crit d’Or i Montserrat, pel que fa als dolços; i a Russet, Bosch i Ratafia de Farners pel que fa a la ratafia.

I el diumenge, el maridatge de vins i formatges va tenir molt bona acollida, mentre que el taller de cuina medieval va entretenir d’allò més tots els participants.

  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Bitacoras.com

organitza:


patrocinadors:

href="http://domussentsovi.blogspot.com.es/">


col·laboradors:

 
     
© dels continguts Ajuntament d'Hostalric, 2010 | nota legal | Subscriu-te a les RSS. iglesies associats